rreth nesh
ekipa
historia jone
rreth nesh
ekipa
historia jone

Hapur në 2003, ne kemi bërë më shumë se 5000 ndërhyrje dhe jemi pasionant për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë shëndetin më të mirë për ta.

Down arrow.
Down arrow.

historia jonë

Dr. Aziz Mustafa, një specialist i dalluar në ORL, e ka nisur karrierën e tij me një edukim të plotë mjekësor, duke përfshirë një M.D. nga Universiteti i Zagrebit dhe doktoraturë nga Universiteti i Nishit.

Pas një përvoje të pasur profesionale në qendra të ndryshme mjekësore brenda dhe jashtë vendit si në Arabinë Saudite, Francë dhe Austri, ai arriti në kulmin e karrierës së tij me hapjen e klinikës private ORL MEDAUR në Gjilan më 2003, një hap i rëndësishëm që shënon përkushtimin e tij të palëkundur në avancimin e fushës së tij.

Gjatë karrierës së tij, Dr. Mustafa gjithashtu ka kontribuar në fushën e tij përmes publikimeve të ndryshme dhe ka marrë pjesë në shumë konferenca dhe kurse ndërkombëtare. Punët e tij pasqyrojnë një përkushtim të thellë për përparimin e ORL.

rreth eksperteve

dr. aziz mustafa

Aziz Mustafa është specialist i Otorinolaringologjisë.Fakultetin e Mjekësisë e përfundoi në Zagreb të Kroacisë, kurse specializimin për otorinolaringolog në Prishtinë, Insbruck dhe Strasbourg. Punon si specialist në ordinancën specialistike ORL MEDAUR në Gjilan dhe është bashkëpuntor në spitalin ORL Otrila ne Prishtinë. Ka publikuar punime shkencore në revista ndërkombëtare të otorinolaringologjisë.

dr. merita mustafa

Merita Mustafa është doktoreshë e mjekësisë së përgjithshme. Fakultetin e Mjekësisë e perfundoi në Prishtinë dhe tani punon në ordinancën specialistike ORL MEDAUR. Ajo ka pervojë pune me audiologji, duke perfshirë: timpanometri, audiometri, dhe fitting për aparate dëgjimi.

orl medaur

5000+

intervenime kirurgjike

30+

vite eksperiencë

40+

punime shkencore ndërkombëtare